Pinnallinen avautuminen

Vitutus ja ärsytys tunteina ovat nostaneet päätään viime ajan askareissa. Esim. Facebook- päivityksiä lukemalla saan vitutuksen tunnetta nostettua. Omalla tavalla se kuitenkin tuntuu hyvälle kun tuntee ylipäätänsä jotain vähän vahvemmin. Pahimmillaan en jaksa edes ärsyyntyä asioista, koska yksinkertasesti energiat elvät edes riitä siihen.

Mikä niissä FB-päivityksissä ym. sitten ärsyttää? En osaa varmaksi sanoa, mutta kyllähän semmonen selkeä kilvenkiillotus ja yltiöpäinen feikiltä vaikuttava positiivisuus on ihan perseestä. Huikea sitä ja mahtava tätä. Todellisuus on kuitenkin jotain ihan muuta. Missä ovat kaikki neutraalit ja negatiiviset ajatukset? Mut tuntevat tietää, et positiivisuus edellä tässä itekin menee, mutta sillon kun on asiat vituillaan niin turha feikata kun se paistaa kuitenkin läpi. Tietyt ihmiset ovat myös ärsyttäneet jo näyttämällä naamansa, mut onneks näitä tapauksia on todella vähän.

Ajankohtaisin vitutuksen aiheuttaja on kuitenkin julkiset verotiedot. Tai lähinnä se miten media niillä mässäilee. Mediahan kirjoittaa mitä massat haluaa klikata ja lukea. Kertoo ehkä nykymaailman menosta jotain. Meitä siis kiinnostaa tällä hetkellä eniten mitä naapuri tienaa. Omien ajatuksien ja elämän käsittelyssä on mulle tarpeeks työmaata, joten jätän naapurin ja sen tulot rauhaan. Viime aikoina oman leivän päällä on ollut voin lisäks  meetwurstia ja juustoa, eikä omat tulot parane tuijottamalla muiden tuloja. Eikä oo välttämättä tarvetta parantua ylipäätänsä.

Vaikka tää teksti onkin tosi negatiivinen näen, et nää tunteet on tässä vaiheessa hyviä merkkejä, mutta toisaalta hyvin korostuneita. Oon terapiassakin maininnut, että parhaimmillani oon tosi iloinen ja positiivinen, mutta välillä helposti ärsyyntyvä. En välttämättä aina näytä sitä, mut sisällä saattaa kiehua. Oon temperamenttinen, mut osaan suht hyvin hallita sitä temperamenttia.
Eilen kun rupes eräs henkilö sieppaamaan oikein kunnolla, rupesin kuuntelemaan "Idiootit ympärilläni" äänikirjaa. Pitää varmaan kuunnella se loppuun, et tajuan olevani itekin idiootti.

Joka tapauksessa just nyt suunta olojen suhteen tuntuisi olevan oikea. Kunhan ei vituta niin paljon, ettei veri edes kierrä. 😍

- Aatami

Kommentit

Suositut tekstit