Pientä tuskaa paatissa

Lokakuu ja pimeys. Vesisade ja kova tuuli, I love me messut ja kauppakeskus Triplan avajaiset. Tiedän; kuulostaa paskalle ja on osittain ollutkin sitä. Fiilikset hieman alaspäin menneet ja ahdistusoireet nostaneet päätä. Kuulin, että ”I love me” messuilla oli mahdollisuus laittaa huuliin täytettä. Rupesi ahdistamaan ja jopa vituttamaan. Triplan avajaiset jo ajatuksenakin puistattaa. Kauppakeskus, jossa miljoona ihmistä. Se on ahdistuneelle ihmiselle vittumainen tilanne. Mieluummin menen edelleen kolonoskopiaan. Jos et tiedä mikä se on niin googleta. 

Ahdistuneena huomaa korostuneesti hakeutuvansa seuraan josta saa energiaa. Ja välttelevänsä seuraa, joka syö sitä. Esim. työpaikalla huomaa hyvin, ettei se raskain seura kiinnosta vittuakaan. Mieluummin on vaikka yksin. Onneks se on omassa duunissa mahdollista. 

Ihan hallinnassa olotilat on kuitenkin. Ennakointi on tärkeetä, että pystyy esim. lääkityksen säätämisellä reagoimaan tilanteeseen ajoissa. Huvittava yksityiskohta mun lääkityksessä on se, et käytännössä säännöstelen itse mitä syön ja kerron sen lekurille. Itsehän sen toisaalta tietää parhaiten. Kukaan muu ei tiedä mua tarkemmin, mitä mun korvien välissä tapahtuu ja se on hyvä juttu. :D

Tuskaa on paatissa tänä syksynä, mut laitetaan paatti kondikseen taas. 🤘🏼

Ps. Jos luit tän tekstin loppuun asti ni kommentoi facepäivitykseen 💩 emojilla. 


Kommentit

Suositut tekstit