Hyvä meininki

Otsikosta saattoi joku jo päätellä, et kyseessä saattaa olla positiivis- sävytteinen kirjotus. Oikeassa olit joku. Tämä teksti tulee olemaan luultavammin tylsä, joten suosittelen jo tässä vaiheessa lopettamaan tämän lukemisen. Voit vaikka mennä katsomaan iltalehden viihdeosiosta mitä BB- talossa on tapahtunut; kuka nussi, miten, missä, miksi jne. Ja voihan siellä olla joku vilauttanut nänniä tai pimppaa ja siitä on näpätty kiva kuva. Sinne vaan tsekkaamaan äkkiä!

Jos nyt kuitenkin jatkoit tähän asti niin nostan hattua. Viime ajat menneet vahvalla positiivisella viballa. Olo ollut hyvä niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Ahdistuksen tunteet minimaalisia ja kivun tuntemuksia ei käytännössä ole ollenkaan. Paitsi jos joku lyö nyrkillä naamaan, tai mistäs minä tiedän ku en ole viime aikoina kokeillut kyseistä hupia. Elämä rullaa raiteillaan eteenpäin ja tulevaisuuttakin tulee mietittyä eri tavalla kun ahdistus ja kivut eivät vie kaikkia voimavaroja.

Se mihin on tullut jo pidemmän aikaan panostettua on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Haluan kehittää itestäni parhaan mahdollisen version. Sitä ei instagramin törröhuulien pepputreenivinkeillä saa tehtyä. Toki muhkeat pakarat, vittumaisia alaselkäkipuja ja helvetisti tykkäyksiä kuviin olisi mahdollista saada. Jätetään ne nyt kuitenkin välistä. Itsestään on pidettävä huolta ja siihen sisältyy muutakin kun ripsien pidennykset ja pimppakarvojen ajelu. Jotta väärinkäsityksiltä säästyttäisiin niin mullahan ei ole noista kumpaakaan. Sosiaalinen kanssa käyminen, omat harrastukset, urheilu ja hyvä parisuhde, siitä koostuu  mun hyvä olo. Toki lääkkeillä saatu suurin muutos aikaan jos rehellisiä ollaan.

Kirkkain mielin kohti tulevaisuutta. :)

Ps. Fun fact:
Sen mitä oon noita blogin tilastoja tsekannut, niin mitä positiivisempi teksti / otsikko sitä vähemmän jengi näitä lukee. Näkisin jopa et se on ihan hyvä juttu, koska sillon kun tulee voitua pahoin ja teksti on negatiivisempi mulla on jotain painavampaa sanomista.
Vai onko hyvä olo jotenkin normisetti, joten semmonen ei jaksa kiinnostaa?

- Antti




Kommentit

Suositut tekstit