Kevättä rintalihaksissa

Taas on pari kuukautta kulunut viime tuherruksista, joten päivitellääs taas fiiliksiä tekstin muodossa.

Kevät ollu ihan hyvää aikaa, tosin jonkun sortin alamäki otettu fyysisen voinnin saralla viime kuukauden aikana, mut henkinen kunto on pysynyt ihan hyvällä tasolla. Käytännössä se tarkoittaa kroonisia kipuja ympäri kroppaa. Esim. tällä hetkellä pohkeissa ja jalkapöydissä tuntuu polttavaa kipua. Ei mitään mahdotonta särkyä, mut kyllä se kipu ajatukset vie vähän väliä. Muutenkin aineenvaihdunta ei toimi ihan niinkuin pitäis, mut ei kuitenkaan puhuta mistään mahdottomista vaivoista.

Lääkärissä ollaan mietitty seuraavaa muuvia ja se olis todennäköisesti keskittymishäiriöön liittyvää tutkimista. Siinä käytäis ihan pennusta asti kaikki paperit läpi ja ammattilaiset sais sitten tulkita niitä ja nykytilannetta. Eli siis tutkittais onko mahdollista, että keskittymishäiriö on aiheuttanut ahdistuneisuutta. Sitä kautta sitten pystyttäis hoitamaan parhaalla mahdollisella tavalla kun saadaan selville alkuperäinen syy.

Keväällä ollut sosiaalista toimintaakin normia enemmän. Oon ollut mm. kaverin polttareissa ja toisissa häissä ja täytyy sanoa, et molemmat tapahtumat oli tosi makeita, eivätkä edes etukäteen ahdistaneet. Voin kertoo et se on helvetin hyvä merkki. Berliini ja Rovaniemi kohtelivat erittäin hyvin. Kiitos vielä kaikille, jotka oli näissä hommissa messissä. Kivaa oli ja vieläkin vähän puhalluttaa. 😅

Eli siis hieman kipeällä kropalla, mut positiivisella mielellä kevättä eteenpäin! 💪🏼



Kommentit

Suositut tekstit