Pää ja kroppa

Viime aikoina on tullut konkreettisesti tutuks, miten yläkerta on yhteydessä joka kehonosaan. Päässä ku viiraa, niin tuntuu et aina on jossain kohtaa kroppaa ongelmia. Niska ja hartiat jumissa, molemmat ranteet kipeät, toinen polvi paskana jne. Täähän on loputon suo. Varmasti nää kivut on ihan oikeasti olemassa, mut luulen et korostuvat koska yläkerta ei pelitä niinku pitäis.

Mikä avuksi?
Kehonhuoltoa teen ainakin liian harvoin ja siihenki on yksinkertainen syy: ei kiinnosta eikä jaksa.
Energiavarastot on aika rajalliset just nyt, joten jostain sitä on karsittava. Käytännössähän tää tarkoittaa sitä, et kun pääsee duunista niin ei jaksa tehä mitään. Eilen ei edes 15min kestävää fyssarin laatimaa jumppaa polviongelmien helpottamiseks. Pitäis jaksaa tehdä asioita mut kun ei vaan vittu yksinkertaisesti jaksa. Eilen esimerkiks nukuin duunin jälkeen tunnin päikkärit ja pelasin pleikkaria.

Fiilikset on ollut nyt sellaset, et oon vihanen itelleni ku en jaksa tehä mitään. En jaksa siis edes pitää itsestäni huolta. Sit joku kysyy vielä, et "millos teille tulee lapsia?". Sit kun mua oikeesti kiinnostaa edes nähdä ihmisiä vapaa-ajalla niin voin harkita jälkikasvua. Sekin vituttaa ku ei jaksa nähdä edes kavereita, koska 8- tunnin duunit päivässä riittää täl hetkel viemään kaikki energiat.

No täl hetkel kusikin on paskaa, mut eihän tästä taas oo suunta ku ylöspäin.
Ei tarvii olla iso vika, mut ku se on korvien välissä.
Kiitos, anteeks ja näkemiin! ❤️❤️❤️

- Antti (eikä mikään vitun Antsa)




Kommentit

Suositut tekstit