Patterit loppu

Vähän kakspiippuset fiilikset viime aikojen olotiloista:
Mieli ja ajatukset käy kierroksilla kun taas kroppa tuntuu todella väsyneeltä. Se on ollu viime viikkojen suuri kuva. Koko päivä menee vähän sumussa. Väsymys ja vedoton olo painaa päälle. Ei nukuta, mutta väsyttää. Lisäks aineenvaihdunta ja ruuansulatus ei toimi niinku pitäis, joka aiheuttaa mm. närästystä ja oksettavaa oloa.
Henkisesti olo on oikeestaan suht ok, mut kroppa ei oikeen pysy perässä.

Toki tällainen fyysinen väsymys, joka tuntuu ympäri kroppaa mm. uupumuksena ja kipuna rupee ennen pitkää rasittaa psyykettäkin. Aamusin kun herään tuntuu kropassa siltä, et ois edellisenä päivänä juossut maratonin tai jotain vastaavaa, vaikka ei mitään erikoista ois edellisenä päivänä tehnytkään.
Patterit loppuu viimeistään duunipäivän jälkeen. Sen jälkeen ei oikein riitä energiaa mihinkään, muuten kuin pakottamalla. Ruuanlaittokin on haastava tehtävä.

Urheiluhommista ollut tauko päällä pääosin, mitä nyt pyöräillyt ja kävellyt ympäriinsä kun en osaa paikallaankaan olla. Ulkoilu tekee hyvää. Ympäriinsä ollaan kierrelty ja käyty mökillä. Luonto rauhoittaa ja vähentää stressiä, jota kertyy vähän turhankin paljon näistä kroonisista vaivoista.

Erästä kaverin sukulaista lainatakseni "kuhan pysyis kasassa". Plussapuolihan tässä on se, ettei tarpeeks väsyneenä jaksa edes suuttua mistään kun ei energiat edes siihen riitä. Mut kyllähän mua vituttaa aika rankasti olla laiska ja semmoseks tää kooma kropassa tekee.

Mut ei auta itku näilläkään markkinoilla. Tääkin suo on ylitettävä niin kai sieltä edestä löytyy vähä kuivempaa ja tasaisempaa maastoa. 🤘🏼

- Antti








Kommentit

Suositut tekstit