Nyt on hyvä

Uusi vuosi- uudet kujeet. Todellisuudessa samat vanhat, mut ne vaan tuntuu helvetisti paremmalta. Mikään ei oo muuttunut, mut samalla kaikki on muuttunut. Korvien väli on erikoinen kokonaisuus.
Kattelin tossa paria edellistä kirjottamaani tekstiä ja mietin, et miten on mahdollista, että 30-60 päivää sitten kaikki on ollu päin persettä. Todellisuudessa näin on ollu vain korvien välissä.

Vaikea keksiä tähän jotain järkevää kirjotettavaa, mut eihän onnellinen mies lauluja tee. Tai jos tekee niin kämäsiä sellasia. Oon onnellinen, eikä oo tarvetta tehdä lauluja, joten oon varmaan onnekaskin?
Pään sisällä kun paistaa aurinko, niin ei edes nämä +2 ja vettä niskaan etelä-Suomen talvet vituta.

Miten pitää tämä fiilis yllä? Vaikee kysymys. Syö lääkkeensä ja pitää turpansa kiinni. Okei toisen noista pystyn toteuttaa, voitte ite miettiä kumpi se on. Herkkulakkoonkin rupesin ja oon ollut vajaan kuukauden ilman nikotiinituotteita. Käytännössä olen siis täydellinen ihminen. No ainakin lähellä.

Vuoristorataa tää elämä taitaa olla jokaisella, toisilla on vaan vähän jyrkemmät laskut ja nousut. Keskitytään nauttimaan niistä nousuista. ☺️🙏🏼

Peace & love,
- Antti


Kommentit

Suositut tekstit